Descripció de l’oferta
A la Unitat de Nutrició i Salut d’Eurecat Nutrició i Salut - Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya cerquem una persona per incorporar a l'equip i treballar principalment en un projecte de BIOprocessos avançats : Fermentació contínua & IA per a la BIOfabricació sostenible. L'objectiu general d’aquest projecte és establir un sistema propi que integri noves metodologies de prospecció de microorganismes i edició genètica amb intel·ligència artificial, sensòrica i sistemes de fabricació avançada per al disseny de bioprocessos de fermentació en continu més eficients i sostenibles, i avaluar la seva aplicació com a eina avançada per a l’estudi de les dinàmiques de sistemes microbians complexos. L’objectiu específic serà:
- investigar l’aplicació del concepte de fermentació en continu al cas industrial de l’alimentació, definint els processos per a l obtenció de productes i / o aplicacions.
- Desenvolupar fermentadors optimitzats pel règim en continu amb integració de sensòrica avançada per la monitorització del procés i l’adaptació a temps real de les condicions de procés.
En aquest sentit, la persona que s’incorpori a l'equip s’encarregarà de:
Sistemes de Fermentació Microbiana :
- Dissenyar protocols experimentals per a estudis de fermentació microbiana.
- Supervisar la realització d’assaigs de fermentació microbiana.
- Suport en la conceptualització i el disseny de bioreactors de fermentació.
Tecnologia dels Aliments :
- Dissenyar protocols per a la producció d'ingredients i productes alimentaris.
- Analitzar dades sobre producció d’ingredients i aliments.
- Suport en tasques de formulació d’aliments.
Documentació i Comunicació :
- Redactar informes tècnics i científics basats en els resultats obtinguts.
- Mantenir registres precisos i detallats de tots els experiments i procediments.
- Participar en reunions d’equip per discutir avenços i resultats.
Requisits
Formació :
- Doble Grau : en Ciència i Tecnologia dels aliments i en Biologia o Biotecnologia o Bioenginyeria.
- Valorable Doctorat (PhD) en Bioenginyeria, Biotecnologia, Bioquímica o Ciència i Tecnologia dels aliments.
- Es valorarà màster en l’àmbit de microbiologia avançada.
Experiència Professional :
- Experiència demostrable en estudis en l’àmbit de la bioenginyeria i / o en processos fermentatius aplicats.
- Es valorarà experiència demostrable en estudis i projectes relacionats amb la tecnologia dels aliments.
Habilitats Tècniques i Coneixements :
- Coneixements sòlids en disseny experimental i anàlisi de dades.
- Familiaritat amb les normatives i directrius ètiques per a la investigació amb animals i cultius cel·lulars.
- Habilitat per treballar amb equips de laboratori i programari d'anàlisi de dades.
- Coneixement en anglès (escrit / parlat).
#J-18808-Ljbffr
📌 INVESTIGADOR / A EN BIOPROCESSOS PER LA PRODUCCIÓ ALIMENTÀRIA SOSTENIBLE (Lleida)
🏢 Eurecat
📍 Lérida