Restaurant de La Ràpita cerca un/a pizzer/a Contracte indefinit Jornada completa Horari: 17H-00:00H
Preparació, estirament i cocció de pizzes al forn de llenya. Elaboració de masses i control dels temps de fermentació (segons recepta establerta). Selecció, tall i preparació d'ingredients frescos per a les pizzes i altres plats de la carta. Garantir la qualitat, sabor i presentació de cada pizza abans de servir-la. Mantenir l'ordre i la neteja de la zona de treball i respectar les normes d'higiene alimentària. Control d'estoc bàsic i comunicació de necessitats al responsable de cuina. Complir amb els protocols de seguretat i prevenció de riscos a la cuina. Col·laborar amb la resta de l'equip de cuina per garantir un servei àgil i de qualitat.
* Experiència 6 mesos. Experiència demostrable com a pizzer/a en restaurants amb alt volum de comandes. Domini de la preparació de masses artesanes i control dels temps de fermentació. Coneixement avançat de diferents tipus de farines, fermentacions i estils de pizza (napolitana, romana, etc.). Habilitat en l'ús de forn de llenya i altres sistemes de cocció professional. Capacitat per garantir la regularitat i la qualitat en cada pizza servida. Experiència en organització de la partida de pizzeria: gestió d'estoc, previsió de producció i minimització de malbaratament.
* Competències / coneixements: Coneixements d'higiene i seguretat alimentària (APPCC). Actitud proactiva, capacitat de treball en equip i adaptació a moments de màxima demanda.
* Contracte laboral indefinit
* Jornada completa
* Salari mensual brut des de '1490' fins a '1500'