L'hospitalet de llobregat, Spain
Petit restaurant gastronòmic especialitzat en peix i marisc, ubicat a Hospitalet de Llobregat, es troba en recerca de cuiner/a per estar al capdavant de la cuina.Es treballa en una cuina oberta showcooking, sense carta fixa, únicament amb el peix fresc del dia i una varietat de carn de vaca madurada. L'aforament del restaurant és de 12pax.Si busques un projecte estable, tens experiència treballant amb peix i marisc, t'agrada la gastronomia mediterrània, el contacte amb el client i ets una persona creativa, _t'estem buscant_!Les teves **FUNCIONS** seran:- Organitzar la mise en place del producte: neteja i preparació dels peixos i mariscs.- Preparar exposició a la vitrina dels peixos i mariscs frescos i la carn.- Cuinar els diferents plats i dues postres.- Netejar i mantenir ordenada la zona de treball i els estris.- Treballar amb producte de primera qualitat.- Realitzar comandes a proveïdors.- Recepcionar i emmagatzemar la matèria prima.- Aportar noves idees i suggeriments de plats.- Mantenir comunicació directa amb els clients.- Formar part d'un equip de 2pax.Les **CONDICIONS **de la posició són:- ️Incorporació immediata.- Horari 11:30-16:00h i 20:00-23:30h (40h setmanals).- Diumenge i dilluns festius.- Salari 28.000 - 30.000€ brut/any.- Contracte estable, directe amb l'establiment.- Formació mínima: ESO/EGB - Valorable CFGM o CFGS de cuina i gastronomia- Experiència mínima: 2 anys com a cuiner/a- Molt valorable experiência previa en marisqueria o en restaurants especialitzats en peix.- Idiomes**:IMPRESCINDIBLE **català i castellà- Residir a Hospitalet o rodalies.PERFIL PROFESSIONAL- Es busca una persona a qui li agradi la cuina i conegui el món del peix i el marisc, que sigui polivalent, creativa i comunicativa, amb facilitat pel tracte amb el client.**IMPORTANT
#J-18808-Ljbffr