Tasques bàsiques en preparació de bases de cuina, preparació d'aliments previa elaboració, envasat, neteja de l'espai de treball i del estris (pica), entrega de comandes a restauració i entrega de càtering a empreses quan s'indiqui.
* Tipus de relació professional: Contracte
* Tipologia de contracte: Indefinit
* Núm. Hores setmanals: 40
* Horari: 07:00-15:00
* Retribució brut anual: 20880
* Categoria professional: Auxiliars
* Formació reglada requerida: b. ESO
* Formació complementària: Valorable estudis en cuina
* Temps d'experiència: 1-3
* Coneixements informàtics: Usuari bàsic (es fan etiquetes o albarans) però és molt senzill d'apendre
* Altres requeriments específics: Carnet de conduir B1 (conduiria la furgoneta de l'empresa)
* Competències personals més desenvolupades: Treball en equip i Cooperació, Empatia, Planificació i organització, Preocupació per l'ordre i la qualitat
* Idiomes: Català - Intermig