OverviewDescripció de l'oferta Cambrer/a a Comarca La SelvaTreballaràs de CAMBRER/A i portaràs una botiga i restaurant de productes ecològics, de productores en custòdia, de proximitat i amb el segell SLOWFOOD.ResponsabilitatsPreparació del servei de taulesPrendre nota de les comandes de les persones clientesServir les comandes a taulesAssessorament i informació dels plats a les persones clientesSuport general en el serveiSuport en cuinaFer-se càrrec de la botiga: control de caducitats, reposició, atenció a proveïdorsVenedor-cobrar a la botiga de productesTancament de caixaSuport en l'ordre i neteja de l'espaiPerfil de la persona candidataNivell acadèmic mínim batxillerat (molt valorable estudis d'hosteleria)Vehicle propi per arribar al lloc de feina IMPRESCINDIBLEDisponibilitat per treballar de dimecres a diumenge i festiusFlexibilitat horàriaDomini del català i castellàPersona dinàmica i orientada al clientValorable residència propera al lloc de feinaExperiència mínima de 2 anys en les funcions descritesCondicions i informació addicionalJornada completa de 40 hores setmanals de dimecres a diumenge (juliol a setembre) i substitucions; mitja jornada la resta de mesos.
Torn de nits fins a 00:30h alterns divendres i dissabtes d'estiu (es podrà acordar altra hora segons l'equip).
Vacances: 22 dies laborables.Formació recomanada: Cicles Formatius de Grau Mitjà amb titulació Hoteleria i Turisme; FP II amb titulació Hoteleria i Turisme; Cicles Formatius de Grau Mitjà amb titulació Serveis de restauració.
Mínima de 2 anys en la majoria de les funcions descrites.Notes de l'empresa i orientacions de llocsRestaurant de cuina casolana de nova obertura busca persona dinàmica amb ganes de treballar en un nou projecte.
Servei d'esmorzars i menús de migdia.
Ubicacions diverses a la comarca (Alt i Baix Empordà, Gironès, etc.).
#J-18808-Ljbffr
📌 Cambrer/A
🏢 Conservació de la natura.
📍 Oña