La a règim, que no faltin utillatges ni eines, i assegurant que el procés funcioni.
- Controlar el procés durant la fabricació, per assegurar cicles de fabricació, temperatures, qualitat, i pes del producte.
- Assegurar el correcte funcionament de la instal·lació, avisant a l´encarregat de qualsevol incidència al respecte. Oferta de treball a la comarca Garrotxa
Quins són els requisits imprescindibles per poder desenvolupar aquesta feina?
- Conèixer el número dunitats, carros, palets, o kg fabricats de iogurts/gelats/melmelades.
- Tenir cura de la qualitat del producte fabricat.
- Conèixer com tractar la merma de producte, matèries primeres, consumibles i envasos.
- Control Temperatures de cocció, pasteurització i esterilització.
- Control dels Punts Crítics en base a APPCC.
- Cicles de producció.
- Informar d´avaries.
- Mantenir l´estat dordre i neteja.
- Cumplir amb la rotació i descansos del personal amb necessitats de suport.
No és imprescindible però es valorarà molt positivament obtenir una titulació a nivell de grau mitjà en elaboració de productes agroalimentaris i formació en industries agro-alimentaries, APPCC, IFS, ..
Sí és imprescindible per desenvolupar les teves tasques un nivell d´informàtica mig/alt.
Si no existeix formació tècnica, és necessari experiència de 3 anys en lloc similar en industria alimentaria i valorable la gestió dequips.
📌 Operari/a producció làctics (rotatiu tarda/nit) - Santa Pau
🏢 Fundació Fageda
📍 Santa Pau