Coneixes algú a qui li pugui interessar?
Funcions i requisits de la vacant TÈCNIC/A QUALITAT
Per a important grup industrial alimentari busquem un/a TÈCNIC/A DE QUALITAT DE PLANTA. Les responsabilitats generals són participar en la implementació del sistema de qualitat i seguretat alimentària de l'empresa.
FUNCIONS:
1. Promoure i implementar el pla de cultura de la qualitat i seguretat alimentària.
2. Participar en la gestió i el manteniment del sistema de qualitat i seguretat alimentària.
3. Recollir, organitzar, supervisar i emmagatzemar dels documents elaborats i registres.
4. Participar en la redacció i la gestió de no-conformitats i incidències.
5. Participar a les auditories internes, de clients, administracions i organismes certificadors.
6. Donar suport a la resta de departaments en matèria de qualitat i seguretat alimentària.
7. Participar en la formació sobre bones pràctiques de manipulació i instruccions tècniques de treball.
8. Realitzar els controls en planta de:
1. Control i supervisió de la neteja general en finalitzar el torn productiu.
2. Control i supervisió de la neteja intermèdia realitzada durant la producció.
3. Control i supervisió de l'ordre a les zones de producció.
4. Control i supervisió sobre la implementació de les bones pràctiques de manipulació i instruccions de treball.
5. Verificació de l'equip de mesura de gasos.
6. Control i supervisió del control de mesurament de gasos.
7. Verificació dels detectors de metalls.
8. Control i supervisió del control dels detectors de metalls.
9. Recollida, supervisió i gestió dels registres en planta.
10. Verificació de les bàscules dinàmiques de control de pes.
11. Verificació de les sondes de temperatura i termòmetres.
12. Control i supervisió del control de pesos.
13. Registre del control d'integritat d'elements metàl·lics.
14. Registre del control de materials fràgils.
15. Registre de clor i pH.
16. Realitzar i registrar de les anàlisis de histamina.
17. Control de la recepció de la matèria primera i producte comercialitzat.
18. Control del producte final.
Condicions que ofereix l’empresa
De dilluns a divendres de 8h a 17h amb descans per dinar. Disponibilitat per treballar algun festiu, així com estar localitzable un dissabte al mes.
Perspectiva de la feina
Lloc de treball estable.
Previsió d'incorporació
A convenir. Negociable segons perfil.
Altres dades a destacar
Lloc de treball estable en empresa consolidada i referent al seu sector. Possibilitats de creixement dins l'organització.
Requisits mínims
- Grau amb titulació Ciència i Tecnologia dels aliments
- Grau amb titulació Biologia
- Grau amb titulació Veterinària
Experiència mínima de 2-4 anys en posició similar, indústria alimentària.
Altres requeriments
Coneixements de sistemes de gestió de la qualitat i seguretat alimentària IFS o BRC.
Coneixements de processos industrials de fabricació de productes alimentaris.
Domini Microsoft Office i Internet.
#J-18808-Ljbffr