Descripción:
CUINER /A PER FORMAR PART DE L’EQUIP DE CUINA
Persona organitzada, amb capacitat de lideratge de l' equip de treball i de compartir coneixement amb tot l' equip de cuina.
Funcions a desenvolupar
* Planificació, control i supervisió de l´activitat de cuina
* Creació i organització dels menús
* Elaboració dels escandalls i control de costos
* Compres i relació proveïdors, control estocs
* Control de les àrees funcionals de la cuina
* Procés de formació als professionals auxiliars de cuina
* Pla de neteja de la cuina i manteniment instal.lacions...
* Elaboració i supervisió emplatats
* Compliment mesures de seguretat i APPC
Competències necessàries
* Organització i planificació
* Disposició a l´aprenentatge continu
* Capacitat per gestionar equips de treball diversos
* Facilitat de comunicació
* Gestió de l´estrès
* Orientació al client i a l’equip
Requisits
* Experiència en equips de cuina
* Formació específica en cuina
* Capacitat per a formar i capacitar a aprenents de cuina
* Compromís amb el projecte i treball en equip
S’ofereix
* Formar part d’un nou projecte turístic i gastronòmic al Ripollès amb propòsit social de formació i de creació de llocs de treball al territori.
Contracte indefinit
EXPERIÈNCIA PRÈVIA COM A CUINER/A
carnet de conduir
#J-18808-Ljbffr