Overview
Descripció: Per aquesta posició estem buscant un responsable capaç de desenvolupar les tasques assignades a la secció productiva concreta, tals com: les barreges, la pasteurització, l’esterilització, l’envasat, ph, o l’encaixat dels làctics, iogurts i postres neteges i CIP’s de les instal·lacions preparació, cocció o envasat de melmelades barreges, pasteurització o envasat de gelats.
Responsibilities
* Responsable també de la qualitat del producte, mermes, productivitat, i estat d’us de les instal·lacions industrials.
* Assegurar sempre que les seves actuacions respectin la visió de la doble mirada: productivitat i cura del personal de suport.
* Organitzar la feina als integrants de l’equip de persones amb necessitat de suport segons les capacitats de cadascun d’ells, coordinant-se amb els encarregats de les diferents seccions (gelats, làctics, melmelades) i en col·laboració amb els monitors i l\'equip tècnic de sociolaboral.
* Donar instruccions de com s’ha de realitzar la tasca i assignar els materials/eines als membres de l’equip i supervisar la feina que realitza cada membre de l’equip, controlant la realització de les tasques assignades.
* Ajudar a l’encarregat i monitors de la secció a fer l’avaluació de competències de l’equip que en depèn, interactuar amb l’encarregat i/o monitor social en el cas de conflictes o detecció de personal desmotivat.
* Assegurar que les Ordres de Fabricació (OF) són les que corresponen al dia de fabricació en concret i que no tinguin errades, davant del dubte consultar encarregat de la secció.
* Assegurar-se abans de començar una OF de que la matèria prima, els consumibles i els envasos necessaris, així com qualsevol altre element són al lloc de treball abans de començar la feina.
* Preparar la màquina o sistema per a la seva arrancada, assegurant que la màquina estigui neta, posantla a règim, que no faltin utillatges ni eines, i assegurant que el procés funcioni.
* Controlar el procés durant la fabricació, per assegurar cicles de fabricació, temperatures, qualitat, i pes del producte.
* Assegurar el correcte funcionament de la instal·lació, avisant a l’encarregat de qualsevol incidència al respecte.
Qualifications
* No és imprescindible però es valorarà molt positivament obtenir una titulació a nivell de grau mitjà en elaboració de productes agroalimentaris i formació en industries agro-alimentaries, APPCC, IFS, ...
* Sí és imprescindible per desenvolupar les teves tasques un nivell d\'informàtica mig/alt.
* Si no existeix formació tècnica, és necessari experiència de 3 anys en lloc similar en industria alimentaria i valorable la gestió d’equips.
Competències i requisits
* Identificació i compromís amb el projecte de Fageda. Integritat, humilitat, respecte, treball en equip.
* Capacitat organitzativa i de gestió
* Comunicació
* Planificació i orientació a resultat
* Capacitat d’organització de treballs
* Capacitat de delegar feines i fer seguiment i correccions a un grup de treballadors del centre especial de treball.
* Interès per aprendre
Requisits imprescindibles
* Conèixer el número d’unitats, carros, palets, o kg fabricats de iogurts/gelats/melmelades.
* Tenir cura de la qualitat del producte fabricat.
* Conèixer com tractar la merma de producte, matèries primeres, consumibles i envasos.
* Control Temperatures de cocció, pasteurització i esterilització.
* Control dels Punts Crítics en base a APPCC.
* Cicles de producció.
* Informar d’avaries.
* Mantenir l’estat d’ordre i neteja.
* Cumplir amb la rotació i descansos del personal amb necessitats de suport.
#J-18808-Ljbffr