TÈCNIC / A DE QUALITAT I ADMINISTRACIÓ
Reportant al Director del Centre de produccions, la persona seleccionada serà responsable de garantir la qualitat dels productes i l'eficiència dels processos productius a la cuina central, assegurant el compliment dels estàndards de seguretat alimentària, gestió de matèries primeres, i control administratiu de les produccions i comandes.
Quines són les funcions?
Gestionar el registre detallat dels lots de producció finalitzats per garantir la seva traçabilitat i seguiment.
Assegurar l'etiquetatge correcte dels productes, incloent la informació necessària sobre ingredients, dates de caducitat i lots d’entrega.
Gestió d’entrades de matèries primeres i packaging
Treballar de manera coordinada amb l’equip de producció per garantir el compliment dels plans de producció diaris i setmanals.
Documentar i reportar qualsevol incidència que es produeixi durant el procés productiu per implementar accions correctives.
Estandardització i auditoria de processos de producció
Registrar els registres d’APPCC (Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític)
Verificar l’estat i funcionament correcte de la maquinària, així com el control i registre de temperatures per garantir la seguretat dels productes.
Gestionar la documentació d’entrada i sortida de mercaderies mitjançant el control d’albarans.
Gestió de comandes i factures
Assegurar la disponibilitat i aprovisionament de les matèries primeres i materials necessaris per al funcionament òptim de la cuina central.
Què s'ofereix?
Incorporació immediata a sòlida empresa i líder en el seu sector d'activitat.
Oportunitats de creixement i promoció interna dins de l’organització.
Horari de dilluns a divendres de 6 : 00h a 14 : 00h o de 7 : 00h a 15 : 00h
Flexibilitat horària
Formació interna i externa per al desenvolupament professional i la millora contínua de competències.
Remuneració competitiva, segons el perfil professional aportat.
REQUISITOS MÍNIMOS
Què busquem de tú?
Formació en Ciències i Tecnologia dels Aliments, Enginyeria Agroalimentària, o CFGS de Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària.
Experiència prèvia en qualitat i gestió de producció alimentària.
Coneixements en APPCC i normatives de seguretat alimentària.
Capacitat de treball en equip i coordinació amb diferents departaments.
Habilitats organitzatives i de gestió documental.
Persona amb iniciativa, proactiva i resolutiva
En Grupo Castilla garantizamos la igualdad de oportunidades y no discriminación por motivos de raza, género, orientación sexual, religión, discapacidad, edad, nacionalidad, o cualquier otra característica protegida por la ley.
#J-18808-Ljbffr