Descripció del lloc de treball
Jornada de 40 hores setmanals, en torns rotatoris amb el seu corresponent descans entre setmana.
Salari segons conveni Hosteleria de Lleida (informació concreta per l’área de Recursos Humans). Possibilitat d’allotjament i manutenció en el propi Hotel.
La incorporació serà immediata i directa per l’empresa, amb possibilitat d’ampliació i contractació en les pròximes temporades.
Hi haurà un període de prova.
Es valorarà certa experiència en el sector.
Disponibilitat per incorporació immediata.
Responsabilitats
* Preparació del buffet d’esmorzar: bolleria i pa, fruita, opcions calentes, embotits,...
* Donar suport en pre-elaboració de plats per a dinar i sopar.
* Mantenir l’espai de treball net i ordenat.
* Donar suport al cap de cuina a l’hora de fer comandes de productes bàsics pel dia a dia del lloc.
Es valorarà les ganes de treballar i el compromís amb l’empresa.
Possibilitat de promocionar-se i de desplaçar-se (a petició del treballador/a) a altres establiments de la cadena Iberik.
#J-18808-Ljbffr