Funcions i requisits de la vacant TÈCNIC/A DE FORMULACIONS (INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA)
Des de Paul Marlex col·laborem amb una companyia del sector alimentari ubicada a la Garrotxa, compromesa amb la qualitat, la innovació i la seguretat alimentària. Busquem un/a Tècnic/a de Formulacions per unir-se al seu equip d'R+D i desenvolupament de producte, amb l’objectiu de crear, millorar i optimitzar les formulacions dels productes. Quina serà la teva missió a l'empresa?
Desenvolupar i optimitzar formulacions de productes alimentaris d’acord amb les especificacions tècniques i normatives vigents. Realitzar assajos de laboratori, proves pilot i ajustaments de receptura. Gestionar i mantenir actualitzades les fitxes tècniques, especificacions i etiquetatges. Col·laborar amb el departament de qualitat per garantir la conformitat amb les normes de seguretat alimentària (ISO, IFS, BRC, etc.). Donar suport a producció durant les fases d’industrialització i llançament de nous productes. Analitzar i proposar millores en processos o ingredients per augmentar la qualitat i eficiència. Fer seguiment de tendències del mercat i noves matèries primeres per incorporar innovacions. Ets el/la candidat/a ideal si:
Disposes d'un Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments, Enginyeria Química, Biotecnologia o similars. Experiència mínima de 2 anys en formulació o desenvolupament de producte dins del sector alimentari o similar. Coneixement de matèries primeres, additius i processos de producció alimentària. Es valorarà experiència amb software de formulació o gestió de receptes. Persona metòdica, analítica i orientada a la qualitat i la millora contínua. Que t'oferim?
Incorporació estable en una empresa consolidada i en creixement. Participació en projectes d’innovació i desenvolupament de nous productes. Entorn tècnic i col·laboratiu, amb possibilitats d’aprenentatge i evolució professional. Condicions laborals competitives, segons experiència aportada. Horari de dilluns a divendres amb flexibilitat d\'entrada i sortida.
#J-18808-Ljbffr