**RESPONSABLE QUALITAT**:
**Ubicació**:
Costa Brava Sud
**Sector**:
Gran Distribució alimentària
**LLoc de treball**:
RESPONSABLE QUALITAT
**Missió**:
Per a important Grup Empresarial dedicat a la gran distribució alimentària i a la fabricació de productes elaborats del mar seleccionem un/a **Responsable de Qualitat**, que en dependència de la Direcció de Qualitat i R+D+i,** **gestionarà dues de les empreses del grup. Les responsabilitats generals que assumirà seran les de gestionar, implementar i mantenir al dia el sistema de gestió de qualitat i seguretat alimentària de les empreses a càrrec.
També serà l’interlocutor/a, en matèria de qualitat i seguretat alimentària, amb els clients i proveïdors.
**FUNCIONS**:
- Gestió, manteniment i implementació del sistema de qualitat i seguretat alimentària de l’empresa.
- Promoure i implementar el pla de cultura de la qualitat i seguretat alimentària de l’empresa.
- Gestionar i solucionar les no conformitats, tant internes com de proveïdors i clients.
- Preparació, gestió i control de las auditories internes i de les auditories de clients, administracions i organismes certificadors, sota la supervisió del Director Qualitat, I+D+i i Millora Continua.
- Preparació i supervisió de les fitxes tècniques dels productes a comercialitzar.
- Avaluació i homologació de proveïdors.
- Implantació i seguiment del APPCC, normatives i instruccions de treball i bones pràctiques.
- Gestió directa dels dos tècnics de planta.
- Formació i suport a la resta de Departaments de l’empresa en matèria de Qualitat i Seguretat Alimentària.
- Supervisió i registre informàtic dels albarans de matèria prima, supervisió del número de lot i de les dates de caducitat, zona de pesca, país d’origen i de la temperatura de recepció de les matèries primes.
- Supervisar, registrar i analitzar els resultats dels controls analítics.
- Coordinar i gestionar la introducció de dades, la realització de canvis i el registre de característiques al AXIONAL.
**Imprescindible**:
- Formació universitària en algun dels següents graus: Enginyeria Alimentària, Ciència i Tecnologia dels aliments, Biologia, Enginyeria Agrícola, Veterinària o similar.
- Coneixements específics en processos industrials de fabricació de productes alimentaris.
- Coneixements de sistemes de gestió de qualitat i seguretat alimentària ( APPCC, IFS i BRC) i certificacions de qualitat (MSC, ASC, General GAP).
- Domini de Microsfot Office
- Experiència mínima de 2 anys en posició similar.
- Domini del català i castellà.
- Anglès nívell mitjà-avançat.
- Disposar de carnet de conduir i vehicle propi per arribar al centre de treball.
**Preferible**:
- Residència a La Selva o comarques limítrofes.
- Es valoraran coneixements de francès o italià.
- Es valorarà experiència al sector alimentari.
**S'ofereix**:
- Estabilitat laboral en empresa familiar consolidada i reconeguda al seu sector.
- Retribució negociable segons perfil.
📌 Responsable Qualitat
🏢 Intac Vic
📍 Costa Brava