Busquem un/a ENGINYER/A DE MILLORA CONTÍNUA per incorporar-se a una empresa càrnica ubicada a la comarca d´Osona. Serà responsable de supervisar i optimitzar els processos de producció de carns, assegurant el compliment dels estàndards de qualitat, seguretat i eficiència.
Funcions principals
-Supervisar tot el procés de producció de carns, des del sacrifici fins a lembalatge, vetllant pel compliment dels estàndards de qualitat i seguretat alimentària. -Formar i coordinar el personal de producció, assegurant lús correcte dels equips i leficiència en les operacions. -Mantenir la documentació i els registres dels processos productius, controls de qualitat i incidències. -Proposar i implementar millores als processos per augmentar leficiència, reduir costos i mantenir lordre i la neteja segons la metodologia 5S. -Elaborar fitxes tècniques de producte i assegurar un etiquetatge correcte segons les especificacions. -Donar suport en la planificació de la producció.
Requisits -CFGS en Producció Agroalimentària o Qualitat en Indústries Alimentàries o Grau en Enginyeria Agroalimentària, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Nutrició o titulacions similars. -Experiència mínima de 3 anys en un lloc similar dins del sector càrnic o alimentari. -Coneixements en manipulació de carn, seguretat alimentària, gestió de qualitat i manteniment bàsic dequipament. -Es valoraran formacions complementàries en Lean Manufacturing, 5S, Six Sigma, ISO 22000 o similars.
S´ofereix -Contracte indefinit, amb estabilitat. -Horari: de dilluns a dijous de 8h-17h i divendres de 7h-15h. -Rang salarial: 44.000 - 48.000 euros bruts anuals. Oferta de treball a la comarca Osona