 
        
        Oferta Busquem forner (oficial de 1a o 2a) per forn de pa artesà amb experiència demostrable. 
Possibilitat de contracte indefinit. 40 hores setmanals. Horari de 5 a 11:30h. 
Lloc : La Ràpita (Santa Margarida i els Monjos). 
Tasques i responsabilitats Preparació, pastat i fermentació de diferents tipus de masses (tradicionals, especials, integrals, etc.). 
Formació i manipulació de peces per a la seva enfornada segons els estàndards de qualitat establerts. 
Control del procés de cocció: Enfornar i controlar els temps i temperatures de cocció de cada producte. 
Garantir l’acabat òptim de les elaboracions (color, textura i aspecte). 
Supervisió del procés productiu: Organitzar i planificar la producció segons les necessitats diàries o comandes. 
Assegurar el compliment dels terminis i la qualitat dels productes. 
Manteniment i neteja: Mantenir en condicions òptimes l’espai de treball, la maquinària i les eines utilitzades. Col·laborar en les tasques de neteja i desinfecció. 
Col·laboració i coordinació amb l’equip: Treballar conjuntament amb altres forners i personal de suport per garantir una producció eficient. 
Comunicar incidències i propostes de millora al responsable directe. 
#J-18808-Ljbffr