 
        
        OFERIM: 
- Incorporació a una empresa sòlida
- Jornada laboral de 40h / setmana de Dilluns a Diumenge
- 2 dies de festa a la setmana
- Incorporació immediata.
- Beneficis Socials per ser treballador/a del Grup Tramuntana: 10% de descompte en els nostres establiments, formació subvencionada per l'empresa, etc.
TASQUES DEL LLOC DE TREBALL: 
- Repartir, organitzar i dirigir el treball dels seus ajudants en la preparació dels plats, supervisant de prop el treball i aclarint i informant sobre els dubtes que puguin sorgir.
- Confeccionar sempre que el cap de cuina li demani l'inventari.
- Elaborar i acabar els plats específics assignats, posant cura en la presentació i muntatge de les peces sol·licitades.
- Participar en el control d'aprovisionament, conservació i emmagatzematge de mercaderies.
- Col·laborar en la instrucció del personal al seu càrrec.
- Realitzarà la preparació, guarniment i presentació de plats utilitzant les tècniques més idònies i seguint l'escandall de costos aprovat.
- Col·laborar en les comandes i conservació de matèries primeres i productes d'ús a la cuina.
- Col·laborar en el muntatge, servei i desmuntatge de bufets.
- Revisar i controlar el material d'ús a la cuina, comunicant qualsevol incidència al respecte.
- Seguir tota la normativa en matèria de higiene, salut i seguretat
PERFIL PROFESSIONAL DEL/A CANDIDAT/A 
- Estudis mínims: ESO
- Domini català i castellà.
- Experiència prèvia en el sector d’un any
- Competències bàsiques: sòlides habilitats interpersonals per saber interactuar amb l'equip de treball, ser una persona polivalent i àgil. Capaç de realitzar diferents tasques. Ha de ser una persona amb una neteja impecable.
- Curs de manipulador d’aliments.
- Carnet de conduir i vehicle propi