Des de Fundació cerquem un/a cuiner/a per a l'alberg "La Conreria" ubicat al municipi de Tiana.
Principals funcions:
* Preparar i presentar els plats.
* Manipular en cru i conservar tota classe d'aliments.
* Avançar els preparats.
* Preparar i presentar productes de pastisseria i rebosteria.
* Organitzar l'espai físic de la cuina garantint que estigui net.
* Observar la correcta instal·lació dels aliments a les cambres i magatzems.
* Vetllar per a la correcta higiene en la manipulació dels equips.
* Revisar la neteja, decoració i retolació de la cuina.
* Vetllar per la prevenció i gestió de riscos laborals del seu equip.
* Administrar l'aprovisionament, preparant les comandes pels proveïdors, i controlar els consums.
* Elaborar, conjuntament amb el/la Director/a, els menús mensualment.
* Tipus de relació professional: Contracte.
* Retribució bruta anual: 17.567,16 €.
* Formació reglada requerida: Estudis Primaris.
* Competències personals més desenvolupades: aprenentatge i utilització de coneixements, flexibilitat i gestió del canvi, compromís amb l'organització, planificació i organització.
#J-18808-Ljbffr