Andreu Gastronomia des de 1930 és una empresa de caràcter familiar dedicada a la venda de productes de xarcuteria (i pernil ibèric 100% de gla) on el pernil Andreu és el protagonista.
Ens defineix la paraula Qualitat : al producte, a la presentació i la imatge, al servei, a l'atenció al client i, sobretot, al tracte humà.
Precisem incorporar al nostre equip a personal de cuina pel nostre restaurant gourmet ubicat a la Roca Village.
Com serà el teu dia a dia?
- Prepararàs d'entrepans i plats de la degustació.
- Prepararàs de plats calents fent servir la fregidora, planxa i forn.
- Emplatar segons marca el manual.
- Neteja dels estris de cuina, gots i vaixella a mà.
- Posar i treure el rentavaixelles.
- Assegurar el bon manteniment i neteja de la zona de treball.
- Preparar els aliments i eines pel servei (netejar, tallar, omplir oli fregidores, preparar el pa, fer sobres de coberts...)
- Altres tasques inherents a la posició.