T’apassiona la cuina i vols fer un salt professional en un entorn cuidat, estable i amb projecció?
Busquem un/a Xef de Cuina amb actitud positiva, ganes d’aprendre i d’implicar-se en un projecte hoteler de 4 estrelles a la Costa Brava, on la qualitat, el treball en equip i el creixement professional són clau.
Quin serà el teu repte?
Formaràs part activa de la cuina i lideraràs el dia a dia, assegurant una experiència gastronòmica de qualitat tant en el servei habitual com en esdeveniments, banquets i casaments.
Què faràs en el teu dia a dia?
Operativa de cuina dels 2 restaurants (interior i exterior)
* Organitzar i executar l’esmorzar bufet (muntatge, reposició, qualitat i presentació).
* Elaborar i supervisar la carta i els menús de dinars i sopars de fins a 200 pax en temporada alta
* Coordinar-te amb sala per garantir temps de servei eficients.
* Vetllar per la qualitat, sabor i presentació de tots els plats.
Esdeveniments
* Participar en l’organització i execució de casaments i esdeveniments especials.
* Adaptar menús a al·lèrgies, dietes especials i peticions personalitzades.
* Coordinar l’equip en serveis d’alt volum.
Gestió i organització
* Organitzar el treball de l’equip de cuina de 5 a 15 pax en temporada alta
* Controlar estocs, comandes i rotació de producte.
* Fer seguiment d’escandalls i costos.
* Complir rigorosament amb la normativa APPCC.
Creixement i millora
* Aprendre nous processos i tècniques culinàries.
* Proposar millores en plats, presentacions i operatives.
* Rebre feedback i evolucionar professionalment.
Què t’oferim?
* Projecte estable en un hotel 4★ a S’Agaró.
* Entorn professional, col·laboratiu i ben estructurat.
* Oportunitats reals de creixement dins la cuina.
* Participació en esdeveniments i casaments de nivell.
* Horaris: flexibles segons necessitats (temporada alta partits i temporada baixa seguits)
* 2 festius
* SBA: entre 30-36K segons vàlua.
* Incorporació immediata.
T’hi veus?
Si la cuina és més que una feina per a tu i vols créixer dins d’un projecte sòlid,
inscriu-te ara i parlem
No busquem només currículum. Busquem actitud i potencial.
Ens agradarà si:
*
o Tens formació en Cuina o Gastronomia (valorable).
o Tens experiència en cuina d’hotel o restaurant (no imprescindible si tens bona base i actitud).
o Has treballat amb bufet, carta, menú o esdeveniments
o Tens ganes reals d’aprendre i créixer.
o Ets organitzat/da, responsable i saps treballar sota pressió.
o T’agrada treballar en equip i cuidar el producte.
o Tens flexibilitat horària.
o Disposes de carnet B i vehicle si vius fora de S'Agaró
IMPORTANT
Per poder valorar adequadament la teva candidatura necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat.