Empresas: acidHFuncions principals -Treball en equip i direcció de lequip dauxiliars, donant suport en la realització de la seva feina. -Supervisió i preparació de tapes, entrepans, maneig de la maquinària del bar i la presentació correcta del servei. -Supervisar el servei de taules, gestió de reserves si sescau i garantir que lexperiència del client sigui satisfactòria. -Treballs de cuina i de sala indistintament, donant suport al cap de servei o fent dencarregat quan aquest no hi és, assegurant que es compleixen els protocols de seguretat alimentària i de qualitat del que es serveix. -Suport a la gestió dhoraris, comandes i altres aspectes administratius del bar. S ofereix Jornada: 35h hores setmanals. Horaris: Torns rotatius amb 2 o 3 dies de descans setmanals De dilluns a dijous de 15:00 fins 23:15. Divendres de 15:00 a 24:00. Dissabtes o bé de 8:30 a 18:00 o bé de 15:00 de fins 24:00. Diumenges alternats de 8:30 a 16:00. Conveni de Treball: Tallers Categoria professional: Encarregat Salari: 21.492,66 bruts anuals (1.535,19 SBM *14 Pagues)Requisitos : Habilitats i qualitats desitjables: L'encarregat ha de ser responsable i organitzat, gestionant diverses tasques i prioritats. Equips: Habilitat pedagògica i suport a les persones amb discapacitat o funcionament intel·lectual límit. De Servei al Client: Cal un bon tracte amb els clients, resolent problemes i assegurant que l'experiència sigui positiva. Resistència física: La cuina requereix estar dret durant llargs períodes i aixecar objectes pesants. Higiene personal: Manteniment d'alts estàndards d'higiene en manipular aliments. Adaptabilitat: Capacitat per adaptar-se a diferents tasques i situacions a la cuina. Experiència: