CUINER/A I/O AUXILIAR DE CUINA. EL VENDRELL
- Elaborar i condimentar els menjars, amb supervisió del menú i règim d’alimentació establert. - Fer les tasques pròpies que comporten els menjars, com també en l’elaboració de menús i compres. - Vetllar per la higiene i neteja de les diferents àrees de la cuina. - Registres de productes i aliments.
- Experiència 12 mesos. Experiència mínima d'1 any, valorable.
- PRIMERA ETAPA D'EDUCACIÓ SECUNDARIA AMB TÍTOL
- primera etapa d'educació secundaria amb títol - primera etapa d'educació secundària completa
- Competències / coneixements: - Estar en possessió del carnet de manipulador d’aliments. - Valorable experiència acreditada en el sector de cuina en menjadors col-lectius.. - Capacitat de treball en equip. - Tenir el certificat d’absència d’antecedents penals de naturalesa sexual. - Valorable coneixements en hoteleria.
- Contracte laboral temporal (1 mesos)
- Jornada completa