Oferta de treball a la comarca Osona
Formació en grau mig o grau superior de cuina.
2 anys dexperiència com a cuiner o una altre funció relacionada en làmbit de la hostaleria.
Excel·lents dots de comunicació, tant escrita com verbal, amb habilitats interpersonals ben desenvolupades.
Bones aptituds per la resolució de problemes, amb capacitat per investigar i escalar els problemes quan sigui necessari.
Excel·lents aptituds de atenció al client, amb gran sentit del detall i orientació al servei.
Capaç de mantenir amb confiança i precisió els nivells dexistències.
Bons coneixements demmagatzematge i rotació daliments.
Crear i desenvolupar menús interessants i nous plats.
Assegurar-se de que els aliments es cuinin perfectament i dacord amb les demandes dels clients.
Preparar els ingredients dacord amb les normes dhigiene vigents i la política operativa del restaurant.
Treballar sota les ordres del xef principal per assegurar els objectius dels restaurant.
Supervisar els aliments i comprovar si es remouen, giren i voltegen segons sigui necessari.
Assegurar-se que tots els aliments semmagatzemen correctament, en el lloc adequat i en les condicions adequades.
Garantir que la qualitat dels ingredients sigui ladequada i estigui actualitzada
Mantenir la zona de la cuina, els utensilis i els aparells nets i en bon estat.