"Andreu Gastronomia des de 1930" és una empresa de caràcter familiar dedicada a la venda de productes de xarcuteria (i pernil ibèric 100% de gla) on el pernil Andreu és el protagonista.
Ens defineix la paraula Qualitat: al producte, a la presentació i la imatge, al servei, a l'atenció al client i, sobretot, al tracte humà.
Precisem incorporar al nostre equip a un/a Venedor/a de Degustació per a la nostra botiga ubicada al Centre Comercial de Sant Cugat del Vallés.
🎯 Com serà el teu dia a dia?
•Atendre i orientar al client en la seva compra.
•Preparar el menjar i la beguda de la carta, seguint el manual de degustació i els protocols de presentació.
•Atenció i servei a taula.
•Reposició, recepció, conservació i marcatge dels productes.
•Ordre i neteja de la zona de treball.
•Cobrar al TPV.
•Establir una bona presentació dels productes seguint els procediments establerts.
•Contribuir a la consecució dels objectius (KPI’s) assignats a la botiga.
•Altres tasques inherents a la posició, així com aquelles delegades pel cap de botiga o direcció de l’empresa.
🚀 Què oferim?
•40h setmanals, de dilluns a dissabte.
•Salari segons conveni
•Contractació temporal amb possibilitat de continuitat.
🎁 A més a més, a l'Andreu trobaràs:
•Un equip jove en un entorn dinàmic i professional.
•Descompte del 20% en tots els nostres productes de xarcuteria i degustació.
•Horaris intensius: procurem que els horaris siguin intensius per poder gaudir del matí o tarda lliure cada dia laboral.
•Esmorzar o berenar amb productes de qualitat Andreu gratuït en el temps de descans diari (quan correspongui).
✨ Si creus que pots encaixar-hi no dubtis en contactar amb nosaltres. Volem conèixe’t! ✨
REQUISITOS MÍNIMOS
🧩 Seràs el candidat/a ideal si:
• Ets comunicatiu/va, resolutiu/va i amb actitud positiva
• Tens experiència en atenció al client, en cafeteria, bar o similar de 6 mesos o més.
• Parles català i castellà amb fluïdesa. Valorable coneixement en d’altres idiomes.
• Tens bona presencia i t’agrada el tracte amb el client.
• Valorable experiència com a xarcuter/a o carnisser/a.