**CONDICIONS**:
- Jornada de 40/setmanals, en torns rotatoris amb el seu corresponent descans entre setmana.
- Salari segons conveni Hosteleria de Lleida (informació concreta per l’área de Recursos Humans). Possibilitat d’allotjament i manutenció en el propi Hotel.
- La incorporació serà immediata i directa per l’empresa, amb possibilitat d’ampliació i contractació en les pròximes temporades.
- Hi haurà un període de proba.
**REQUISITS**:
- Es valorarà certa experiència en el sector.
- Resident a la zona
- Disponibilitat per incorporació immediata
**TASQUES**:
- Preparació del buffet d’esmorzar: bolleria i pa, fruita, opcions calentes, embotits,...
- Donar suport en pre-elaboració de plats per a dinar i sopar.
- Mantenir l’espia de treball net i ordenat
- Donar suport al cap de cuina a l’hora de fer comandes de productes basics pel dia a dia del lloc
Es valorarà les ganes de treballar i el compromís amb l’empresa.
Possibilitat de promocionar-se i de desplaçar-se (a petició del treballador/a) a altres establiments de la cadena Iberik.
Tipo de puesto: Jornada completa
Salario: A partir de 1.335,00€ al mes
Incentivos:
- Comida en la empresa
Horario:
- Turno Rotativo
Experiência:
- Hostelería: 1 año (Deseable)
Idioma:
- Inglés (Deseable)
Licencia/Certificación:
- Certificado de manipulador de alimentos (Deseable)
Ubicación del trabajo: Una ubicación