T'agrada el tracte amb el públic, ets detallista i gaudeixes de la gastronomia?
* a S'Agaró busca un professional de sala amb almenys 2 anys d'experiència en hotels de 4 o 5 estrelles, amb domini d'anglès i francès, per a una oferta estable durant tot l'any i sumar talent al nostre equip en un establiment consolidat.
Et proposem una feina on podràs :
* Planificar i organitzar el servei dels 3 punts de venda : restaurant, bar i snack de la piscina.
* Supervisar, formar i dirigir un equip de 10-20 persones, així com crear horaris i gestionar els dies festius.
* Gestionar el proveïment i la relació amb els proveïdors.
* Gestionar les reserves dels clients.
* Donar la benvinguda i acompanyar els clients a taula.
* Prendre comandes i assessorar els clients en aspectes gastronòmics i de vins.
* Realitzar serveis de carta, menú i bufet en els esmorzars.
* Gestionar esdeveniments com bodes i events corporatius.
* Definir i seguir els processos abans, durant i després del servei, assegurant una atenció de qualitat, bon nivell de servei i resultats econòmics satisfactòris.
* Formar i avaluar el rendiment del personal.
* Controlar el cobrament i fer tancament de caixa quan sigui necessari.
* Proposar i col
* laborar en estratègies de venda, com cross-selling i upselling.
* Implementar accions per millorar la productivitat i les vendes.
* Durant l'estiu, el rol serà principalment operatiu en el servei.
* Incorporació immediata.
* Treball els festius : 2 entre setmana i un cap de setmana al mes.
* Horaris rotatius intensius : de 11 : 00 a 19 : 00, de 12 : 00 a 20 : 00 i de 13 : 00 a 21 : 00.
* Salari : 29.000 a 31.000 € bruts anuals segons la valoració del candidat, amb incentius a partir del segon any.
#J-18808-Ljbffr