Empresas: Xarxa Albergs Juvenils Catalunyao Portar a terme les tasques pròpies del servei de cuina sota la direcció del/la cap de cuina. o Ser responsable de preparar els àpats planificats i programats. o Tenir cura de la qualitat en lelaboració com la presentació dels plats. o Tenir cura de les mesures dhigiene alimentària i les bones pràctiques en la manipulació dels aliments. o Ser responsable de la correcta utilització del vestuari adequat, maquinària, estris, productes de neteja i mesures de protecció que lempresa posi a la seva disposició. o Portar el control dexistències i reposicions necessàries de magatzems per a lelaboració de plats sota la supervisió del/la cap de cuina o de la direcció del centre. o Realitzar les tasques que desenvolupa de forma autònoma, amb iniciativa i responsabilitat sota la supervisió, coordinació i planificació del/la cap de cuina, tècnic de cuina i/o de la direcció del centre. Requisitos : o Cicle formatiu de grau mig en restauració o similar o Disposar del coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell intermedi B2 de la Direcció General de Política Lingüística, o lequivalent.