Carnisser/a – Tallador/a de Carn – Horari de 6 a 14h de dilluns a divendresEmpresa de distribució alimentària producte gourmet ubicada a la zona de Fornells de la Selva, busca un/a carnisser/a per tallar carn i preparar-la.
Responsabilitats
Tall de carn segons els requeriments dels clients (restaurants, hotels, carnisseries).
Preparació de peces a mida: tipus de tall, gruixos, pesos i formats específics.
Manipulació de diferents tipus de carn (vedella, porc, aus, xai).
Preparació, porcionat i envasat del producte.
Garantir l’ordre, higiene i seguretat alimentària a la zona de treball.
Condicions que ofereix l’empresaPerspectiva de la feina, previsió d’incorporació, i altres dades a destacar.
Requisits
Certificats Professionals amb titulació Elaborador/a de productes carnis (INAC30).
Certificats Professionals amb titulació Carnisseria i elaboració de productes carnis (INAI0108).
Certificats Professionals amb titulació Carnisser/a (INAC20).
ESO amb titulació ESO.
Experiència prèvia com a carnisser/a o tallador/a de carn (es valoren perfils tant júnior com sènior).
Bon domini de ganiveteria i eines de tall.
Capacitat per treballar amb precisió i rapidesa.
Responsabilitat, higiene i orientació a la qualitat del producte.
Qualificació de la personaPersona treballadora, que li agradi la seva professió.
No es tracta d'una carnisseria, sinó d'una empresa distribuidora de productes alimentaris tipus gourmet -gamma alta- que també comercialitza carn tallada i preparada per restaurants, hotels… tipus filets, entrecots, per exemple.
Condicions de transportCal vehicle per accedir a l'empresa: polígon industrial.
Sisplau, contesta les preguntes que formulem i adjunta un CV que estigui actualitzat. Gràcies.
Coneixes algú a qui li pugui interessar?
#J-18808-Ljbffr