Sushi bar-restaurant ubicat a centre comercial de la ciutat de Barcelona es troba a la recerca de responsable de sala, per encarregar-se del funcionament del departament, amb la idea d'anar assumint noves funcions per esdevenir la figura d'assistent a direcció del restaurant.Es treballa amb cuina vista oberta i petit botiga gourmet amb serveis de restaurant, delivery i take away.Si t'agraden els reptes, la gastronomia asiàtica, cerques un projecte fiable on créixer professionalment i tens passió per l'atenció al client, et volem conèixer!Les teves **FUNCIONS** seran:- Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament del restaurant i del personal de sala.- Controlar despeses, mantenint ràtios per complir els objectius marcats i identificant possibles millores.- Gestionar amb eficiència el restaurant i garantir el compliment de la normativa i protocols.- Responsabilitzar-se de les reserves per diferents canals.- Coordinar, formar supervisar i liderar equip de sala.- Elaborar quadrants d'horaris, festius i vacances.- Encarregar-se de la formació i motivació a l'equip i la realització de reunions.- Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta, fent noves propostes.- Donar suport en el servei.- Col-laborar en la gestió de les comandes i compres a proveïdors.- Responsabilitzar-se de les caixes.- Vetllar per la satisfacció del clients i fidelitzar-los.- Implementar nou software de gestió de restaurant.- Gestió i dinamització de xarxes socials.Les **CONDICIONS** de la posició son:- Incorporació immediata- Contracte estable, directe amb l'establiment.- Horari flexible segons necessitat (entre les 11 i les 21h)- 2 dies festius setmanals (dumenges de setembre a maig tancat)- Salari: 28.000 - 30.000€ brut/any + incentius- Formació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria.- Experiència mínima**:3 anys** com a cap de sala.- Domini de TPV i PDA.- Idiomes: Català i castellà nívell avançat, anglès i francès (valorables).- Coneixements en tecnologia, xarxes socials, d'internet i correu electrònic, softwares restauració- **IMPRESCINDIBLE **residir a Barcelona o rodalies.PERFIL PROFESSIONAL:- Persona responsable i resolutiva amb capacitats de gestió d'operativa i personal en entorn dinàmic, amb habilitats per executar diferents tasques simultàniament i iniciativa a l'hora d'aportar noves idees, estratègies i millores, amb dots de lideratge, comunicació i presa de decisons, amb interès per una gastronomia moderna i la millora de la qualitat.**IMPORTANT