Des de la Fundació Catalana de l’Esplai cerquem un/a Cap de Cuina amb experiència, vocació i lideratge per incorporar-se al nostre projecte gastronòmic. Volem algú amb iniciativa, que sàpiga organitzar l’equip i vetllar per la qualitat i la coherència de la proposta culinària.
Responsabilitats i funcions principals:
- Dissenyar i actualitzar els menús, tenint en compte la temporalitat dels productes i les necessitats dels clients (menús casolans, equilibrats i adaptables).
- Gestionar i liderar l’equip de cuina.
- Planificar i supervisar la producció diària.
- Garantir la seguretat alimentària i el compliment de les normatives d’higiene (APPCC).
- Controlar estocs, fer comandes i gestionar proveïdors.
- Treballar conjuntament amb l’equip de l’alberg per garantir una bona experiència general dels clients.
**Requisitos**:
- Experiència mínima de 2-3 anys com a cap de cuina o segon de cuina en menjadors d’empresa.
- Capacitat de lideratge i organització.
- Coneixement de cuina mediterrània i casolana.
- Valorable experiència en entorns comunitaris, albergs, empreses o col-lectivitats.
- Coneixements de normativa sanitària i seguretat alimentària.
- Capacitat per adaptar-se a un entorn amb públic divers (joves, famílies, grups, empreses...).
- Es valorarà tenir formació en cuina i/o manipulació d’aliments.
Se ofrece
- Localització: Alberg Centre Esplai, El Prat de Llobregat
- Jornada i horari: de 08:30 a 16:30h de dilluns a divendres. Puntualment donarà suport/servei de esdeveniments o banquets en caps de setmana o nits
- Tipus de contracte: Indefinit
- Salari brut anual: 30.000€
- Data incorporació: Immediata