•Organització, distribució i coordinació de l’elaboració i condimentació dels menjars, segons el menú i règim alimentaris que supervisa el RESPONSABLE HIGIENICO-SANITARI. •Supervisar els serveis ordinaris, especials i extraordinaris que diàriament es comuniquin. •Anotar menús o compres extraordinàries a l’agenda pel seu cobrament.•Revisar abans de finalitzar el torn de treball que queda tot net i en ordre per la propera jornada.•Realitzar les comandes als proveïdors. •Preparació dels aliments per la seva condimentació, encendre i mantenir el forn i fogons així com fer la neteja diària dels mateixos i dels estris de cuina. •Farà l’elaboració i condimentació dels menjars, segons el menú i règim alimentaris que supervisa el RESPONSABLE HIGIENICO-SANITARI. •Disposar el muntatge dels carretons amb els menús elaborats. •Seguiment d’estocs en neveres i congeladors i informar al gestor per la seva reposició.•Vigilar l’emmagatzematge i control dels aliments,, vigilant el seu estat. •Treure els aliments del congelador o nevera per la confecció dels diferents serveis a realitzar. •S’assegurarà de que estiguin preparats a l’hora correcta TOTS els menús necessaris (escoles, càterings i usuaris residents).•Control de temperatura de sortida de les caixes amb els menús de les escoles.•En cas d’oblit o equivocació en algún menú preparar nova comanda i portar al lloc on correspongui.•Manteniment, en perfectes condicions de neteja i funcionament de la maquinaria i estris propis del departament como: safates, forns, fregidores, extractors filtres, fogons, talladores, olles, etc. •Els carretons han de sortir de la cuina amb TOT preparat per esmorzar, dinar, berenar i sopar (aigua, llet calenta i preparada per servir, galetes, pa tallat, bossa de brossa, plats, gots, coberts, etc.). Disponibilitat de vehicle: automòbil, Permisos de conduir: b