Descripció de l'oferta
En dependència del/de la Cap de Producció d'Hosteleria, es precisa incorporar a un/una Cuiner/a de Col·lectivitats que desenvoluparà les següents funcions:
- Planificar, organitzar i produir les llistes de treball amb la Cap de Producció
- Organitzar els recursos humans i controlar la qualitat de les tasques encarregades
- Supervisar la producció diària: l'acabat dels plats, el grau de cocció, temperatures, condimentació, entre d'altres
- Realitzar encàrrecs d'avituallament per a la cuina
- Control del correcte emmagatzematge
- Gestionar el control i la seguretat alimentària
- Responsabilitzar-se de l'equipament, la seva neteja i manteniment
1. Tipus de relació professional: Contracte
2. Tipologia de contracte: Indefinit
3. Núm. Hores setmanals: 40
4. Horari: 09:00 a 17:00
5. Retribució brut anual: 21.000
Requisits
6. Categoria professional: Oficial de 1ª
7. Formació reglada requerida: b. ESO
8. Formació complementària: - Carnet de Manipulació d'Aliments
9. Temps d'experiència: +3
10. Competències personals més desenvolupades: Lideratge, Treball en equip i Cooperació, Empatia, Flexibilitat i Gestió del Canvi, Compromís amb l'Organització, Iniciativa, Preocupació per l'ordre i la qualitat
11. Idiomes: Castellà - Avançat, Català - Avançat