**ADJUNT/A CAP DE PRODUCCIÓ**:**Ubicació**:
Costa Brava Sud
**Sector**:
Indústria Alimentària
**LLoc de treball**:
ADJUNT/A CAP DE PRODUCCIÓ
**Missió**:
Per a empresa familiar de llarga tradició en fase d'expansió, dedicada a la fabricació de productes alimentaris derivats del peix i marisc, busquem un/a TÊCNIC/A DE PRODUCCIÓ per donar suport al cap de producció en la realització de les següents funcions:
**1.Planificació i seguiment de la producció**: L’ objectiu és produir la quantitat suficient de producte per servir el 100% de les comandes, però que no quedi molt sobrant de producte envasat en estoc per a vendre. Les tasques són:
- **Crear les ordres de producció**:Es realitzen a la tarda del dia anterior amb el planificador d’ordres i es té en compte l’estoc sobrant del dia i la previsió de venda (o venda si està confirmada) del dia següent.
- **Distribuir la producció per línia**:En funció del volum de feina, la tipologa de l’article a produir i l’hora de sortida de les comandes, es defineixen quins articles s’elaboren per cada línia de producció i en quin ordre.
- **Realització de la comanda de matèria prima al congelador**:Un cop estan definits els quilos a elaborar del dia següent, es revisa l’ estoc de matèria prima sobrant i es fa la comanda amb la diferència de quilos per abastir de matèria prima per a poder produir la totalitat del dia següent.
- **Seguiment i control **_in-situ_**: Revisar que les comandes de compra estiguin recepcionades, que el ritme de producció sigui el previst i que les comandes a expedir estiguin en hora.
- **Seguiment de les aturades (hores improductives)**: Anotar el temps d’aturada i els motius, per a poder fer anàlisi de motius i establir les mesures correctives adequades.
- **Revisió d’estocs**: Revisar que els estocs estiguin correctes, ja sigui de matèria prima fresca com congelada, dels productes comercialitzats, productes acabats i material auxiliar. Així mateix, fer el seguiment de les regularitzacions ocasionades durant el dia.
- **Revisió i control de pesos**: Comprovar que el rang dels pesos és correcte, ja sigui del pes variable como del pes fix
**2.Gestió del personal**: L’objectiu és tenir el personal just i necessari per afrontar el volum de treball, i que el personal estigui format en les diferents posicions. Las tasques són:
- **Definir el calendari de vacances**:Distribuir les vacances dels operaris per cobrir sempre els llocs de treball. Abans d’acabar l’any en curs es fa proposta a tot el personal de planta.
- **Organitzar el personal por torns**:Cobrir els llocs de treball en els diferents torns, garantint que estiguin coberts per personal degudament format.
- **Fer un pla de formació / acollida **als operaris/es per millorar la seva formació i ser polivalents.
- **Puntualitat i absentisme**:Realitzar el seguiment del correcte compliment dels horaris laborals.
**3.Control de les incidències internes i externes**: Resoldre qualsevol tipus d’incidència el més ràpida i eficientment possible. Les tasques són:
- **Resoldre la incidència** si s’està capacitat i reportar el què ha passat.
- **Detectar quin departament pot resoldre **la incidència i avisar per a prendre mesures.
- **Comunicar a las persones afectades les incidències **externes i buscar accions correctives per corregir i evitar que es repeteixin.
**4.Pla de cultura de qualitat**: Participar activament en la difusió i implementació de la cultura de qualitat en planta.
**Imprescindible**:
- Experiència mínima de 2 anys en tasques de tècnic de producció, enginyeria de processos o similar
- Mínim a nívell de Batxillerat o Cicle Formatiu
**Preferible**:
- Es valorarà positivament tenir formació universitària en enginyeria industrial o similar
- Es valorarà positivament tenir experiència en indústria alimentària
- Ofimàtica avançada
- Residència pròxima al lloc de treball
**S'ofereix**:
- Possibilitats reals de promoció
- Estabilitat laboral
- Formació específica a càrrec de l'empresa
- Retribució negociable segons perfil
**Imatges**: