Descripción:
Per a un hotel restaurant situat a la comarca del Ripollès que ofereix una cuina tradicional i de muntanya amb tocs d´autor, prioritzant l´ús de productes locals i de proximitat (preu mitjà per comensal 30-40€), estem buscant un/a Adjunt/a al Cap de Cuina de manera fixa i indefinida.
Els horaris i dies d´obertura de l´establiment varien en funció de l´època de l´any, amb una obertura total en temporada alta i una obertura parcial en temporada baixa (4-5 dies setmanals).
La seva missió serà:
* Realitzar elaboracions i preparacions seguint les pautes del Cap de cuina.
* Coordinar i supervisar el servei de cuina en l´absència del cap de cuina, gestionant un equip de 3-4 persones.
* Realitzar aportacions i suggeriments al cap de cuina en l´elaboració de la carta de temporada / menú degustació.
* Gestió de les comandes als proveïdors de manera puntual.
* Col·laborar en la digitalització de la gestió de la cuina (fites tècniques, escandalls, inventaris...)
* Col·laborar amb l´equip de sala i principalment amb el maître, per assegurar un bon funcionament del servei.
S´ofereix:
* Jornada laboral completa.
* Horari de 40 hores setmanals (es treballarà amb bossa d´hores per modular i compensar les hores treballades).
* Incorporació a un projecte amb valors i impacte positiu.
* Condicions laborals a negociar 26-30k.
* Plus de desplaçament.
Requisits:
* Coneixement del sector de la restauració.
* Experiència mínima de dos anys en funcions similars a l´ofert.
* Experiència prèvia en restauració en posicions de cuina.
* Flexibilitat horària entenent les necessitats de temporada alta i baixa.
* Capacitat de lideratge i habilitats de comunicació.
#J-18808-Ljbffr