Descripción:
Per a un hotel restaurant situat a la comarca del Ripollès que ofereix una cuina tradicional i de muntanya amb tocs d ́autor, prioritzant l ́ús de productes locals i de proximitat (preu mitjà per comensal 30-40€), estem buscant un/a Adjunt/a al Cap de Cuina de manera fixa i indefinida.
Els horaris i dies d ́obertura de l ́establiment varien en funció de l ́època de l ́any, amb una obertura total en temporada alta i una obertura parcial en temporada baixa (4-5 dies setmanals).
La seva missió serà:
- Realitzar elaboracions i preparacions seguint les pautes del Cap de cuina.
- Coordinar i supervisar el servei de cuina en l ́absència del cap de cuina, gestionant un equip de 3-4 persones.
- Realitzar aportacions i suggeriments al cap de cuina en l ́elaboració de la carta de temporada / menú degustació.
- Gestió de les comandes als proveïdors de manera puntual.
- Col·laborar en la digitalització de la gestió de la cuina (fites tècniques, escandalls, inventaris...)
- Col·laborar amb l ́equip de sala i principalment amb el maître, per assegurar un bon funcionament del servei.
S ́ofereix:
- Jornada laboral completa.
- Horari de 40 hores setmanals (es treballarà amb bossa d ́hores per modular i compensar les hores treballades).
- Incorporació a un projecte amb valors i impacte positiu.
- Condicions laborals a negociar 26-30k.
- Plus de desplaçament.
- Coneixement del sector de la restauració.
- Experiència mínima de dos anys en funcions similars a l ́ofert.
- Experiència prèvia en restauració en posicions de cuina.
- Flexibilitat horària entenent les necessitats de temporada alta i baixa.
- Capacitat de lideratge i habilitats de comunicació.
#J-18808-Ljbffr