Es busca una persona amb capacitats per desenvolupar les següents funcions:•Cuinar: confeccionar els plats inclosos en l’oferta culinària.•Gestió logística i econòmica del servei d'alimentació (comandes, escandalls, estocs, inventaris, anàlisi de costos) considerant que el valor gastronòmic i el cost del menú s'adaptin al pressupost establert.•Gestió d'equips i processos productius: supervisió i coordinació de les tasques i de l'equip de cuina assignat. Planificar les tasques del personal de cuina i supervisar la seva feina. Supervisar la neteja de la cuina, maquinària i estris. •Junt amb el professional Nutricionista, Planificació de menús (basals i derivats) amb gestió d'al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, i equilibri nutricional. •Produir aliments segurs: supervisió, implantació i aplicació correcta d'autocontrols basats en el Sistema d'APPCC. Millora de processos de qualitat. Emplatar i Controlar l'emplatat dels menús. Control d’instal·lacions, espais, i estris de cuina. Reducció del malbaratament d'aliments.•Resolució d'incidències vinculades amb la cuina, mantenint diàleg amb les unitats d’hospitalització i amb el professional Nutricionista.