Restaurant-braseria consolidat, cerca nou cap de cuina per responsabilitzar-se del funcionament de la cuina, amb oferta gastronòmica de cuina tradicional, casolana i catalana amb producte de temporada.Si t'agraden els reptes, cerques feina esetable i tens passió per la cuina, aquesta és la teva oportunitat!FUNCIONS:- Dirigir, coordinar i organitzar la cuina amb un equip de 3-4 pax.- Treballar amb plats de menús setmanal i carta més menú el cap de setmana en servei d'esmorzars de forquilla i dinars.- Dirigir serveis d'entre 60-80 pax enbtre setmana i 100-120 pax el cap de setmsana- Tasques de producció.- S'ocuparà de la partida dels calents especialments: carns, peixos i guisats- Elaborar fitxes tècniques i escandalls.- Controlar els costos i funcionament.- Realitzar les comandes de matèria prima als proveidors i controlar la quantitat, qualitat i el correcte emmagatzematge.- Capacitar el personal de cuina sobre les tècniques i els procediments necessaris.- Supervisar l'acabat dels plats i la seva presentació.- Control APPCC.CONDICIONS:- ** Incorporació**: immediata- **Horaris**: 7:00 - 16:00h- **Festius**: dilluns- **Salari**: 28.000-30.000€ brut/any- **Contracte**: indefinit, directe amb l'establiment- Possibilitat d'**allotjament gratuït** a la mateixa masia restaurant- Formació mínima: ESO/EGB- Valorable CFGM o CFGS de cuina i gastronomia- Experiència mínima: 3 anys com a cap de cuina i amb domini de cuina catalana del xup-xup- Idiomes: Català i/o castellà.- Residir a Cabanelles o rodalies.- Carnet i cotxe per arribar al restaurantPERFIL PROFESSIONAL- Es busca una persona organitzada, resolutiva, amb iniciativa i capacitat de treballar en equip i sota pressió.**IMPORTANT