Des de Fundesplai, empresa educativa que gestiona diferents projectes arreu del territori, especialitzats en l'àmbit del menjador escolar, estem buscant CUINER/A per incorporar-se al nostre equip a la zona del Baix Llobregat ( Sant Feliu, Molins, Sant Vicenç dels Horts, Sant Andreu de la Barca, etc .. )
Si tens experiència en el món de la cuina per a col·lectivitats, t'agrada treballar en equip i ets una persona resolutiva, aquesta oferta és per a tu
Cerquem personal per formar part de la Borsa de cuiner/a. Hi ha escoles que la persona estarà sola com a cuiner/a principal, altres te ajudant de cuina i auxiliar de cuina. Persona dinàmica, Pro activa i compromís fins a final d'activitat.
Tipus: Substitució ( Excedència )
Categoria: Cuiner/a
Data inici: Immediata
Data final: ( Provablement final de curs )
Jornada: 37,5h setmanals ( Sou Conveni de Lleure Socio educatiu )
Horari: De dilluns a divendres de 8h a 16:30 h
Tasques i funcions:
- Gestió i coordinació de l'equip de treball de cuina.
- Responsable de l'elaboració dels menús diaris segons especificacions i recepta
- Realització i registre del resultat dels controls definits al Manual de Plans Preventius i Pla APPCC.
- Recepció i inspecció de les comandes i altres subministraments.
- Supervisió de les tasques realitzades pels membres del seu equip de treball.
- Suport al coordinador de zona de cuina en la confecció de les comandes d'aliments i altres productes.
- Neteja i desinfecció de les instal·lacions i equips de la cuina.
- Neteja dels estris utilitzats en la preparació i servei dels menús.
- Registre i comunicació al Coordinador/a de Zona de Cuina de qualsevol incidència o noconformitat detectada.
- Comprovar que a la cuina es compleix amb la normativa de seguretat i prevenció de riscos laborals.
- Complir amb les bones pràctiques mediambientals (cuines) i de seguretat i salut laboral (SSL).
- Garantir la seguretat i la salut dels treballadors al seu càrrec i integrar l'activitat preventiva en l'empresa.
- Informar immediatament al Coordinador/a de Zona de Cuina sobre qualsevol situació que, al seu judici, pugui comportar un risc raonable per a la SSL dels treballadors.
- Complir amb les mesures de seguretat que li afectin segons l'avaluació de riscos laborals.
- Utilitzar correctament els mitjans i equips de protecció facilitats per l'empresari, d'acord amb les instruccions rebudes d'aquest.
- Proposar suggeriments de millora que incrementin l'eficàcia dels processos i satisfacció del client.
- Fer un bon ús de les matèries primeres i vetllar perquè no hi hagi sobrants. En cas que n'hi hagin, s'assegurarà de que aquestes no surtin de l'escola, a excepció d'aquells centres que segueixen el projecte de malbaratament.
Habilitats:
- Idees clares
- Amb recursos
- Entusiasta
- Optimista
- Generós
- Cuinar amb amor
- Autonomia
- Dots de manipulació
- Alegre
- Dots d'observació
- Rigorós
Requisits:
- Experiència mínima de tres anys desenvolupant tasques similars
- Coneixements i/o formació en l'àmbit de cuina per a col·lectivitats
- Es valorarà experiència professional en l'àmbit de lleure
- Ampli coneixement d'ofimàtica
Disponibilitat:
- Incorporació immediata
- Es comença fent substitucions
- Sou segons Conveni del Lleure
Tipo de puesto: Media jornada
Ubicación del trabajo: Empleo presencial