Informació de l'empresa- Empresa- Rum Mecanica Industrial- Descripció feina- Càrrec vacant**estem buscant un Chef ( empresa alimentària)**
- Població- Sallent- Comarca- Bages- Núm llocs- 1- Categoria- Chef- Departament- I+D- Horari- Central- Sou- A convenir segons experiência aportada- Tipus de contracte- Indefinit- Durada contracte- Indefinit- Descripció- Missió del lloc: Responsable d’investigar, crear, dissenyar i desenvolupar nous productes, garantint la qualitat organolèptica i l´estandardització dels processos de producció. També col-laborarà en la creació d’escandalls i el suport al departament de màrqueting.
Funcions principals:
Recerca i desenvolupament per a la millora contínua de productes actuals i noves propostes d’innovació.
Seguiment i validació de la qualitat organolèptica dels productes.
Avaluació i millora dels processos de producció per garantir l´estandardització.
Col-laboració en la presa de decisions per a noves inversions en elaboració de productes.
Elaboració d’escandalls amb el departament de màrqueting.
Cooperació en projectes externs vinculats a finançament.
Responsabilitats:
Assegurar el compliment dels valors de la cultura de l’empresa.
Garantir la qualitat, estandardització i seguretat dels productes.
Supervisar la gestió de protocols i documentació del departament.
Donar suport i formació a la planta industrial.
Vetllar pel bon funcionament de les instal-lacions i equipaments de la planta pilot.
Notificar incidències seguint el protocol establert.
Fomentar el treball en equip amb altres departaments.
Complir amb la cultura de seguretat alimentària.- Data publicació- 25/10/2024- Requisits- Titulació- Grau Mitjà en Hostaleria o Restauració, o experiència mínima d’1 any en empreses d’alimentació o restauració amb funcions similars.- Es valorarà- Requeriments- El nostre client, important empresa alimentària de productes precuinats i acabats d´alta qualitat necessita incorporar un Chef pel seu Departament de Recerca i Desenvolupament (I+D)- Imprescindible- Requisits:
Formació mínima: Grau Mitjà en Hostaleria o Restauració, o experiència mínima d’1 any en empreses d’alimentació o restauració amb funcions similars.
Formació desitjable: Coneixements en tecnologia i processos industrials, sistemes de cocció i conservació, així com formació en cuines alternatives i saludables.
Idiomes: Català i castellà amb nívell alt, anglès amb nívell mitjà.
Experiència: Experiència mínima d´1 any en empreses d’alimentació multiproducte o sectors afins, i mínim de 3 anys com a cuiner/a o xef.- Altres requisits