Per a important restaurant de la rodalia de Vic, amb una cuina basada en productes de mercat, requerim incorporar un/a Cambrer/a - Adjunt a Cap de Sala, amb experiència demostrable en hostaleria.
En dependència del Cap de Sala, les principals tasques i funcions del lloc de treball són:
- Atendre els clients a la sala, terrassa i bar, oferint un servei professional, proper i elegant.
- Assessorar sobre la carta de menjars, vins i còctels.
- Preparar i mantenir les zones de servei segons els estàndards de l´establiment.
- Col·laborar estretament amb cuina per a garantir una experiència excel·lent.
- Participar en esdeveniments i serveis especials del restaurant.
S´ofereix:
- Projecte professional ambiciós, en important restaurant de referència a la zona.
- Estabilitat laboral (contracte indefinit d´entrada) en reconegut establiment.
- Horari: De dimarts a dijous i diumenge: de 10:30h a 16:30h (només servei de dinar). Divendres i dissabte: l´establiment obre tant pel servei de dinar com pel servei de sopar. Dilluns: tancat per Festiu setmanal.
- 2 dies de festa a la setmana (dilluns i un altre dia a acordar).
- Condicions salarials a convenir, d´acord amb l´experiència, coneixements i valors aportats. Oferta de treball a la comarca Osona
- Orientació al client i atenció al detall.
- Bona capacitat de comunicació i habilitats per al treball en equip.
- Flexibilitat, iniciativa i actitud proactiva.
- Residència a Osona o comarques limítrofes o disponibilitat per al trasllat de residència a la zona.
- Imprescindible: domini del català a nivell natiu o molt avançat i del castellà a nivell avançat.
- Es valorarà positivament domini de l´anglès (no imprescindible).