Oferta de treball a la comarca Osona
Formació en Ciències i Tecnologia dels Aliments, Enginyeria Alimentària, Química, Biotecnologia o formació similar.
Coneixement i experiència demostrable en sistemes de gestió de qualitat (ISO 22000, IFS, BRC) .
Experiència mínima de 2 anys com a tècnic/a de qualitat en el sector alimentari o industrial.
Formació en Seguretat i Higiene Alimentària (certificats específics de seguretat alimentària o APPCC).
Domini de normatives de qualitat i seguretat alimentària a nivell nacional i internacional.
Vehicle per poder desplaçar-se amb total llibertat.
Formació en Ciències i Tecnologia dels Aliments, Enginyeria Alimentària, Química, Biotecnologia o formació similar.
Coneixement i experiència demostrable en sistemes de gestió de qualitat (ISO 22000, IFS, BRC) .
Experiència mínima de 2 anys com a tècnic/a de qualitat en el sector alimentari o industrial.
Formació en Seguretat i Higiene Alimentària (certificats específics de seguretat alimentària o APPCC).
Domini de normatives de qualitat i seguretat alimentària a nivell nacional i internacional.
Vehicle per poder desplaçar-se amb total llibertat.