OFICIALS DE 3A LABORAL TEMPORAL: 30 dies Horari: 8/9 a 16/17 dilluns a diumenge amb 2 díes de descans, amb els descansos reglamentaris
Preparar, cuinar i presentar plats d´alta qualitat segons receptes establertes. Gestionar la preparació d´ingredients i la qualitat. Mantenir neta i organitzada l´área de treball amb higiene i sanitat. Col.laborar amb l´equip per a planificar el menú i coordinar comandes. Supervisar i controlar la qualitat dels ingredients i plats. Gestionar amb el personal de sala un servei eficient i satisfer les necessitats dels clients.
- Experiència 24 mesos. Capacitat per a treballar de manera eficient i gestionar el temps en entorn de treball exigent. Creativitat i passió per la cuina amb disposició a experimentar noves receptes. Capacitat per adaptar-se a canvis i demandes del entorn laboral. Diploma de l´escola d´hostelería ó títol equivalent és valorable.
- TÍTOL PROPI UNIVERSITARI
- Contracte laboral temporal (1 mesos)
- Jornada completa
- Salari mensual brut des de '1500' fins a '1750'