Funcions i responsabilitats del lloc :Preparació de comandes setmanals a proveïdors (segons pressupost)Control d'entrades i sortides d'alimentsControl d'albarans i organització de comandesPreparació de menús diaris i altres dietes (dinar i sopar)Supervisió de la neteja de la cuinaDesenvolupar tasques educatives Formació i experiència necessària per desenvolupar les funcions ( titulació, formació complementària, experiència específica i en el lloc de treball ... ) :Carnet de manipulació d'aliments (mínim)Es valorarà nocions de Salut Mental i Drogodependència (si en té millor)Habilitats, aptituds i actituds per al lloc de treball :empatiaSaber marcar límitsassertivitatpersona organitzadaSensibilitat amb el procés de deshabituació de l'ús de substàncies a CT. (l'ús del llenguatge, etc.)Altre Requisits.
Nivel básic d'informaticaTipus de Contracte : Substitució un mes amb possibilitats d'ampliació.
Jornada laboral : 35hHorari / torn : 8 a 15hData d`incorporació : InmediataRetribució i altres compensacions : segon conveni d'acció social estatal.
#J-18808-Ljbffr
📌 Cocinero / A - Riera Major
🏢 Fundació Salut y Comunitat
📍 Oña