Per a consolidada empresa familiar del sector agroalimentari de la comarca d'Osona i referent estatal en el seu sector, seleccionem un/a Tècnic/a de Qualitat Júnior.Reportant al/la Responsable de Qualitat, la persona seleccionada participarà de les següents tasques i funcions:Executar el registre dels plans de prerequisits; temperatures, manteniment, infraestructures, plagues i aigua.Revisar i actualitzar el sistema de benestar animal.Fer complir amb tots els procediments del sistema de qualitat, i garantir que els productes i serveis compleixen amb els estàndards establerts.Executar el preoperatiu i l'operatiu de la planta productiva.Realitzar anotacions pel seguiment dels indicadors de qualitat.Gestionar les incidències i no conformitats d'empreses contractades.Gestionar les incidències i no conformitats dels clients.Gestionar la documentació de qualitat pels clients.Decidir l'inici d'accions correctives i preventives i comprovar la seva eficàcia.Informar de les incidències als proveïdors.Controlar les especificacions de producte in situ.Redactar la traçabilitat dels clients.Controlar les bones pràctiques d'higiene i la manipulació del personal.Registrar les no conformitats i incidències dels operaris.Registrar tots els resultats analítics.Responsable del registre d'equips.Gestionar els APPCC, verificar els registres, seguiment de les actes veterinàries, implementar mesures correctores, controlar la traçabilitat, verificar registres i verificar equips.Gestionar els aspectes ambientals (Medi Ambient).S'ofereix:Opcions de desenvolupament i creixement professional en empresa familiar, de propietat local i referent estatal en el sector carni.Estabilitat laboral en empresa familiar consolidada amb molt poca rotació de personal.Horari fix: de dilluns a divendres, de 11h a 14h i de 16h a 21h.Retribució econòmica de 22.300€ - 25.000€ bruts anuals inicials, amb projecció salarial segons desenvolupament professional.Es requereix:Coneixement actualitzat de les normatives de qualitat actuals.Persona proactiva i amb motivació per a l'aprenentatge i el desenvolupament professional en una empresa referent en l'àmbit estatal en el sector carni.Residència a Osona o comarques limítrofes o disponibilitat per al trasllat de residència a la zona.Experiència:Es valorarà positivament experiència mínima de 5-6 mesos com a Tècnic/a de Qualitat en indústria alimentària (no imprescindible).Formació:Formació universitària en Ciència i Tecnologia dels Aliments, Enginyeria Agrònoma, Biologia, Química o similar.Cicle Formatiu de Grau Superior de l'àmbit de la qualitat o de laboratori (molt valorable CFGS en Processos i Qualitat en indústries alimentàries (KREAS)).IdiomesCatalà i castellà: avançats.