 
        
        Restaurant gastronòmic situat a l'Alt Empordà, de cuina mediterrània-fusió elaborada, cerca nou talent per situar al cap davant de l'equip de cuina. 
Si disposes d'experiència en el lideratge d'equips i en cuina mediterrània elaborada, t'apassiona la cuina i vols seguir creixent professionalment, et volem conèixer! 
FUNCIONS: 
- Desenvolupar les teves competències com responsable de cuina. 
- Dirigir, coordinar i supervisar l'equip de treball de 2 pax. t. hivern / 4 pax. t. estiu 
- Verificar la qualitat i quantitat en l'entrega de gènere. 
- Organitzar la logística en el pase supervisant grau de cocció, condimentació, temperatura i presentació. 
- Elaborar i presentar plats. 
- Treballar amb matèria prima de qualitat. 
CONDICIONS: 
- ️Incorporació: immediata 
- Horaris hivern: 8 - 16h de dilluns a dijous + diumenges. Divendres i dissabtes, torn partit. 
- Horaris estiu: torn partit cada dia. 
- Festius: 1F/ setmana. 
- Salari: T. hivern: 1600-1700€/nets. / T. estiu: 1800-1900€/nets. 
- Contracte sólido directe amb l'establiment 
REQUISITS: 
- Formació mínima: ESO o EGB 
- Formació valorable: CFGM cuina 
- Experiència mínima: +2 anys d'experiència com cap de cuina o 2n de cuina 
- Idiomes: Català i castellà nívell avançat. 
- Residir a l'Armentera o rodalies. 
- Disposar de carnet i vehicle. 
- Valorable experiència en restaurants gastronòmics. 
PERFIL PROFESSIONAL 
Es busca una persona responsable, amb capacitat de treball en equip, amb iniciativa, capacitat d'aprenentatge, amb actitud i predisposició, resolutiva i polivalent. 
**IMPORTANT** 
Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat.