Objectiu del lloc
En dependència del Director de Serveis Generals, la seva missió serà vetllar per la millor prestació del Servei d’Alimentació a les diferents Seus, garantint la viabilitat i el compliment dels estàndards de qualitat establerts per l’Hospital i els requeriments legals.
Funcions principals
* Coordinar i liderar l’equip humà dels serveis de cuina (60-80 persones), incloent Caps de Producció, Cuina, Qualitat, etc.
* Organitzar l’oferta de servei segons els recursos i necessitats de l’Hospital.
* Gestionar la cuina des dels àmbits de producció i qualitat.
* Participar en grups de treball per a licitacions relacionades amb l’àmbit d’Alimentació, ja sigui de subcontractació de servei o d’adquisició de materials i queviures.
* Coordinar el manteniment del catàleg de matèries primeres.
* Supervisar els resultats del servei d’alimentació, tant propi com subcontractat, seguint les auditories internes i externes.
* Definir els plans d’equipament de l’àrea en col·laboració amb la direcció de SSGG.
* Participar en el Comitè de Compres i Alimentació.
* Impulsar i supervisar projectes de reformes i obres de la cuina, des de la definició del projecte fins a la posada en marxa.
Requisits i qualificacions
* Estabilitat laboral i contracte indefinit en un hospital líder del sector.
* Grau universitari en Ciències Socials, Jurídiques, Salut, Enginyeria o Arquitectura.
* Experiència d’aproximadament 5 anys en gestió de personal de més de 70 persones.
* Coneixement en programes de gestió de dietes, maquinaria d’hostaleria, procediments de cuina i gestió pressupostària.
* Valorable Màster en Tecnologia i Indústria Alimentària i en Gestió de Persones.
* Experiència en dietètica hospitalària, gestió de serveis d’alimentació tant en àmbit intern com extern, i en projectes de reformes de cuines d’alta capacitat.
#J-18808-Ljbffr