Cerquem persona per treballar a L’Amanidor, el servei de cafeteria / restaurant de CIPO, un projecte gastronòmic que pretén oferir una sortida laboral a aquelles persones que no tenen un fàcil accés al mercat laboral.
Funcions i responsabilitats
1. Col·laborar en l’elaboració del menú i la carta juntament amb el cap de cuina i de sala de l’establiment.
2. Tenir cura en la creativitat, composició i presentació dels aliments per assegurar els gustos de la clientela.
3. Proveïment de les matèries primeres:
1. Determinar la qualitat de les matèries primeres necessàries.
2. Rebre les mercaderies i comprovar la qualitat i la quantitat.
3. Emmagatzemar les matèries primeres rebudes i conservar-les perfectament.
4. Controlar el consum dels aliments i les begudes per poder determinar-ne els costos.
4. Manipular, preparar i conservar tota mena d’aliments crus, semielaborats i elaborats.
5. Preparar i presentar els plats.
6. Vetllar pel compliment de les normes higiènico-sanitàries i de qualitat.
7. Supervisar el compliment de les normes de seguretat i higiene en el lloc de treball.
8. Distribució de comandes de càtering a diferents clients i servir els mateixos.
Requisits
1. Molt valorable disposar de formació en Hostaleria, dietètica, nutrició i/o seguretat alimentària.
2. Imprescindible experiència de mínim un any en el sector, preferiblement en col·lectivitats.
3. Acostumat/a a treballar amb alts volums de comensals i gestió de dietes.
4. Coneixements de gastronomia i experiència en APPCC’s.
5. Imprescindible disposar del carnet de manipulació d’aliments.
Competències
1. Autonomia, persona dinàmica i resolutiva, responsabilitat, capacitat d’organització, treball en equip i flexibilitat.
Condicions
1. Incorporació a un projecte consolidat.
2. Horari: de dimarts a dissabte (8 hores diàries).
3. Retribució segons conveni (18.100 € bruts anuals).
#J-18808-Ljbffr