Descripción
Funcions bàsiques:
* Planificació dels plats del dia i de la carta setmanal.
* Fer preparacions i dur a terme les elaboracions programades setmanalment.
* Gestió eficient el temps de cuinat i preparació dels aliments.
* Control d’existències, gestió d’estoc i llista de la compra.
* Fer pica.
* Mantenir neta la cuina i els estris de treball.
* Planificar i elaborar el menú de l’equip.
Competències
* Persona empàtica i enèrgica.
* Amb capacitat d’aprenentatge i motivat/da en créixer professionalment i aportar valor al projecte.
* Capacidad/da per sistematitzar processos (fitxes tècniques i escandalls) per tal de millorar la rentabilitat dels plats.
* Ben organitzat/da, amb iniciativa pròpia i capacitat d’autogestió.
* Capaç de treballar en equip.
Perfil professional
* Formació específica com a cuiner/a i experiència professional demostrable en el sector.
* Coneixedor/a dels procediments de higiene, salut i seguretat a cuina.
* Coneixedor/a de les tècniques culinàries bàsiques.
* Endreçat/da i ben organitzat/da. Capaç de gestionar la feina i les produccions de manera autònoma i eficient.
* Capaç de gestionar l’estrès i de treballar de manera organitzada i serena sota pressió (durant els serveis o passes).
Requisits
* Certificat manipulador /a d’aliments en regla (en cas de no disposar-ne, l’empresa pot facilitar la formació).
* Carnet de cotxe o moto.
#J-18808-Ljbffr