Descripción:
Funcions principals
Controlar i supervisar els processos de producció per garantir el compliment de les normatives de qualitat i seguretat alimentària.
Realitzar inspeccions i auditories internes de qualitat.
Gestionar la documentació relacionada amb la qualitat i seguretat alimentària, com informes i registres.
Col·laborar en la gestió de les no conformitats, realitzant el seguiment i implementant mesures correctives.
Coordinar i formar el personal en matèria de seguretat alimentària i bones pràctiques de fabricació.
Col·laborar en la implementació i manteniment de sistemes de gestió de qualitat (com el sistema HACCP).
Realitzar tasques de seguiment i anàlisi de proves de laboratori per controlar la qualitat del producte final.
Participar en la revisió i millora contínua dels processos de qualitat.
Requisits de l'empleat
Titulació universitària en Ciències Ambientals, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Química, Biotecnologia o similar.
Experiència mínima de 2 anys en un lloc similar dins el sector alimentari.
Coneixements sobre normatives de seguretat alimentària i qualitat (HACCP, ISO 22000, IFS, BRC).
Experiència en la realització d auditories internes i gestió de no conformitats.
Persona responsable, amb capacitat d'anàlisi i orientada a la millora contínua.
Capacitat per treballar en equip i comunicar-se de manera efectiva.
Es valorarà coneixements en anglès i en eines informàtiques de gestió de qualitat.
#J-18808-Ljbffr