Important empresa elaboradora de pastisseria i pa artesana d'alta gamma,precisa tècnic de Control de Qualitat, amb coneixements de la normativa vigent.En dependència directa de Direcció, les principals tasques a fer seran :
Seguir els procediments interns marcats a l’APPCC, instruccions de treball i registres en conjunt amb el personal operatiuRealitzar inspeccions i controls en obrador, recollida de registres i seguiment de la traçabilitat, així como el pla de control microbiològicEtiquetatge segons normativaPreparació i seguiment de control microbiològic externGestió d’incidències internes i externesAssegurar que els processos de neteja per empresa externa compleixin APPCC internaCoordinar i executar les accions formatives del personal intern relacionades amb la seguretat alimentaria.Persona amb formació universitària relacionada amb l’àmbit de qualitat (Tècnica i tecnologia dels aliments, Seguretat alimentària, microbiologia, biologia, etc.)experiència prèvia de 2 anys en departament de qualitat alimentari.Persona activa i polivalent, organitzada i amb capacitat de treballar en equip, empàtica i amb habilitats comunicatives. Capacitat d’adaptació i flexibilitat. Indiferent sexe / edat.Oferim lloc detreball estableformant part d'un projecte d'expansió empresarial i creixement professional amb més de 15 anys de trajectòria.I confortables instal.Lacions.Jornada de 8 hores dilluns a divendres. Torn intensiu de matí de 7 a 15hRequisit indispensable :
carnet de conduir i vehicle propi per arribar a la feinaRequisit indispensable :
domicili màxim a 20 minuts de Navarcles (Bages)Abstenir-se si no es compleixen els requisits indispensables)
#J-18808-Ljbffr