Vols formar part del nostre equip?
A L'Onada Serveis estem buscant un cap de cuina en col-lectivitats per la nostra Residència de Casserres.
Oferim;
- Contracte sólido i per substitució
- Jornada Completa
- Salari 20.000€ bruts anuals
- Horari: Dilluns a Divendres matins i dissabte mati i tarda
Compromís de L’Onada Serveis amb la diversitat i la igualtat d'oportunitats, és per aquest motiu que totes les nostres ofertes estan dirigides a qualsevol persona que reuneixi els requisits exigits. L’Onada fa un pas ferm per la igualtat, t'hi vols sumar?
Tareas
Elaborar àpats i guarnicions en funció dels menús previstos i pautats per dep de Nutrició i validats per RHS.
Coordinar i controlar les fases de manipulació, preparació i cocció dels aliments, decidint les quantitats més adients en cada plat. Fer la recepció dels aliments subministrats pels proveïdors, tenint cura que es compleixin les exigències en quantitat, qualitat, aspecte i altres consideracions (APPCC).
Controlar les existències de producte.
Donar compte al seu cap de qualsevol incidència i/o necessitat en relació al personal del seu torn, productes, instal-lacions, utillatge, etc.
Vetllar per la màxima neteja i higiene de la cuina i de l'instrumental culinari. Netejar i endreçar els espais i estris culinaris emprats en el decurs de la feina.
Controlar el funcionament i manteniment dels estris de cuina i supervisar i/o realitzar el manteniment, en perfectes condicions de la cuina, neteja i funcionament de la maquinària i utensilis propis del departament com: safates, forns, fregidora, extractors, filtres, talladores, olles, etc
Controlar el correcte estat dels aliments i les condicions higièniques de la cuina en base als protocols de neteja.
Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, d'acord amb els procediments establerts i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.
Realitzar totes aquelles funcions que, sense especificar, estiguin en consonància amb el seu lloc de treball i qualificació professional.
**Requisitos**:
- EGB / ESO
- Carnet de manipulador d'aliments
- es valorarà formació específica del lloc de treball:
- CFGM cuina i gastronomia
- APPCC
**Habilitats i valors**:
- Sentit de la responsabilitat i la professionalitat
- Disposició de Servei
- Creativitat
- Sociabilitat
- Interès pel treball amb gent gran
- Dots de coordinació i supervisió d'equips
- Disponibilitat i flexibilitat horària