Informació de l'empresa- EmpresaCrea Empleo ETT- Sector- Recursos Humans- Descripció feina- Càrrec vacant**Personal per indústria alimentaries**
- Població- Hostalets de Balenyà- Comarca- Osona- Núm llocs- 1- Categoria- Operari/a- Departament- Alimentació- Horari- 9 a 17h- Sou- Segons conveni- Tipus de contracte- ETT+ incorporació- Durada contracte- Sólido- Descripció- Operari/ària per realitzar tasques de producció: Manipular i alimentar la maquinària amb els ingredients específics. - Controlar tot el procés productiu garantint el funcionament del procés. - Tasques d´envasat de producte. - Controlar la qualitat del producte en tot el procés. - Complir amb les mesures de seguretat i higiene.- Data publicació- 30/10/2024- Requisits- Titulació- Es valorarà- Operari/ària per realitzar tasques de producció: Manipular i alimentar la maquinària amb els ingredients específics. - Controlar tot el procés productiu garantint el funcionament del procés. - Tasques d´envasat de producte. - Controlar la qualitat del producte en tot el procés. - Complir amb les mesures de seguretat i higiene.- Requeriments- Operari/ària per realitzar tasques de producció: Manipular i alimentar la maquinària amb els ingredients específics. - Controlar tot el procés productiu garantint el funcionament del procés. - Tasques d´envasat de producte. - Controlar la qualitat del producte en tot el procés. - Complir amb les mesures de seguretat i higiene.- Imprescindible- Operari/ària per realitzar tasques de producció: Manipular i alimentar la maquinària amb els ingredients específics. - Controlar tot el procés productiu garantint el funcionament del procés. - Tasques d´envasat de producte. - Controlar la qualitat del producte en tot el procés. - Complir amb les mesures de seguretat i higiene.- Altres requisits- Operari/ària per realitzar tasques de producció: Manipular i alimentar la maquinària amb els ingredients específics. - Controlar tot el procés productiu garantint el funcionament del procés. - Tasques d´envasat de producte. - Controlar la qualitat del producte en tot el procés. - Complir amb les mesures de seguretat i higiene.